És most nem csak ezt érheted el. Mi is meglepünk téged, hiszen ha most veszel nálunk ajándék kupont, akkor 10 %-ot adunk hozzá pluszban. Ezzel háláljuk meg, hogy minket választottál, és bizony a karácson y közeledtével minket is megérint az ajándékozás szele.
Remek lehetőség kicsiknek és nagyoknak, barátoknak-barátnőknek. És mindenkinek, aki unja, hogy ajándékait visszacserélik. A kupon lényegében a termék előre történő kifizetése. De hogy melyik terméké azt az ajándékozott dönti el. Az ő kezében van a döntés, a miénkben egy plusz ajándék.

A kuponok 5000 és 10000 Ft-os címletben/b> vásárolhatóak meg Budapesten, a XI. kerület Sztregova utca 22-28 szám alatti főhadiszálláson. Természetesen beváltani is csak itt lehet. A kuponokon feltüntetett összegek csak levásárolhatóak, tehát nincs visszaadási lehetőség. És hol is van itt a mi ajándékunk?! Minden kupon 10 %-kal többet ér, mint a rajta szereplő összeg. A vásárlási utalványok 2010. november 22.-étől vásárolhatóak meg, és 2011. január 31.-éig használhatóak fel.