Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Jó néhány átalakított szuper sportautót láthattunk már az Anderson Germany munkásságában, a düsseldorfi cég pedig most sem egy akármilyen jószághoz nyúlt hozzá. Az angol csúcsragadozó, Bentley Continental GT Speedhez készített csomaggal ezúttal a luxusautók világát célozták meg.

Az elsősorban optikai módosításokat tartalmazó, „Elegance Edition” névre keresztelt szett, kasztni elemek terén kizárólag karbonnal operál: új motorház- és csomagtértető, első és hátsó lökhárítók, küszöbök készültek a pillekönnyű anyagból, mindezt króm hűtőrács, valamint ledes nappali fény egészíti ki a front részen. Odabent szintén, amit csak lehet, karbon borítással vontak be, mindehhez pedig fehér varrással ellátott fekete bőrülések dukálnak.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A sportosabb megjelenés mellé egy sor motorikus átalakítás is dukált. A teljesítménynövelésről chiptuning, valamint sport légszűrő- és kipufogórendszer gondoskodik, melynek köszönhetően a gyár 610 lóerős W12-es aggregátból további 85 pacit sikerült előcsalogatni. A kipufogóhoz ráadásul távirányítással hangolható dobok is tartoznak, így a sofőr akár menet közben is – pillanatnyi rajoskodási kedvéhez mérten – választhat a háromféle zajszint közül.

Hogy mindezt mennyiért, egyelőre kérdéses, de minden bizonnyal a csomag ára is valahol a Bentley-tulajdonosok pénztárcájához lesz belőve.