Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A neves német BMW tunerként ismert G-Power „Hurricane RR” fedőnévre keresztelt kompresszor technológiáját elsőként az új M5-be, legutóbb az M6-osba építette, ez utóbbi képlet eredményeként pedig a világ leggyorsabb négyüléses kupéját kapták. A szett módosított változatát most a Z4-es is megkapta.

Illetőleg a Z4 mellett az M3-as motorral szerelt E46-os is: mindkét modell a módosított SK Plus kompresszort kapta, mely elsősorban a középső tartományokban biztosít hamarabb felépülő töltőnyomást. A nagyvadaknál látott rendszernél azért jócskán lebutítva, 0.3 bar töltőnyomással operáló SK Plus kit 55 lóerővel dobja meg a kétüléses teljesítményét, melynek köszönhetően a 100 km/órás sprint ideje 5.4 másodpercre csökkent.

Futómű terén 9-féleképpen állítható sport szett került a gyári felfüggesztések helyére, a felniket pedig 20 hüvelykes Silverstone Diamond garnitúrára cserélték, elől 245/30, hátul pedig 285/25-ös Michelin abroncsokkal szerelve. Rendelésre, kézzel gyártott sport hátsó dobot is adnak a csomaghoz, a típushoz passzoló végekkel szerelve.

A csomag motorikus részét egyébként 2.500 Euróért vesztegetik G-Powerék.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!