A Lexus egy speciálisan átalakított CT 200h koncepciót mutat be a jövő héten startoló Chicago Auto Show keretei között. A projekt érdekessége, hogy a tuningot az anyacég – Toyota – partnere, a Five Axis készíti, akiről már számos komoly átépítés kapcsán olvashattunk az eddigiekben.

A neves vállalkozás ezúttal sem hazudtolja meg önmagát: az előzetes skiccek alapján a hibrid egyedi szélesítő szettet kap, a külsőt pedig a JDSU „Dark Passage” fényezésével vonják be. Felnik terén egyedi, 19 hüvelykes FIVE AD garnitúra került felszerelésre, melyre a Tein Flex futóművével ültették rá a kasznit.

Motorikus fejlesztésekről egyelőre nincs konkrét infó, azonban a Stoptech komoly fékrendszeréből következtetve biztosan ezt sem bízzák a véletlenre. Mindezek mellett pedig az utastér is komoly átalakításokon esik majd keresztül.

A Five Axis CT koncepciója számos márkatárssal együtt kerül kiállításra február 11-20 között, köztük a tavalyi SEMA Show-ról már ismert VIP Auto Salon LS600h-val, valamint a 2012-es LFA sportautóval.