Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Korábban már mutattunk be egy darabot a CoverEFX munkásságából, a legújabb alkotás azonban egyértelműen viszi a prímet. A komplett átfóliázásban expert német cég egy Mini Coopert szabott át, mégpedig egy Louis Vuitton táska mintájára!

A dolog érdekessége, hogy nem csak a speciális fólia mintázata, de a texturaltsága is egy az egyben a táska anyagát idézi. A trendi megjelenést színekben passzoló, 17 collos OZ AM könnyűfém felnikkel dobták fel, melyeket Toyo abroncsokba csomagoltak, 205/40R17-es méretben. Minderre aztán a KW 3-as állítható futóművével szépen rá is ültették a kasznit.

Ha már hozzányúltak, a teljesítmény sem maradt változatlanul. A CoverEFX két lépcsőben kínál opciókat az 1.6 literes turbómotorhoz: első lépésben az elektronika áthangolása, komplett sport kipufogórendszer és légszűrő segítségével 25 pacit és 70 Nm nyomatékot sikerült hozzáadni a gyárilag 211 LE / 280 Nm-es adatokkal rendelkező aggregáthoz. A második szint, komolyabb chiptuninggal már 252 lóerőt és 382 Nm nyomatékot hoz a konyhára, továbbá a hajtást még megdobták egy rövid váltóval is.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!