Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A német OXIGIN új felni típussal jelentkezett idén januárban. A 16 „Sparrow” új, teljesen egyedi irányvonala teszi különlegessé a garnitúrát, és egyben az autót is, amelyre felszerelik.

A felni öt frontpolírozott küllővel készül. Az öt főküllőt két-két fényezett segédküllő egészíti ki, amellyel érdekes vizuális összhatást sikerült előidézni. A színvariációkat illetően a Sparrow fekete és grafitszürke variánsban létezik, a perembe való színes betétek pedig külön beszerezhetők, és a felni ráfjának mintázatába ragaszthatók. A felület megmunkálása figyelemre méltó minőségben készül, melyet egy speciális fényes lakk véd a környezeti hatásoktól.

Az OXIGIN 16-os felni sorozat 17”-18” és 19”-os méretekben érhető el Magyarországon. Különböző lyukosztásokkal szinte minden autótípusra felszerelhető, azonban egyelőre csak ötlyukas verzióban rendelhető, 47.900,- Ft-os ártól.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Az OXIGIN márka megbízhatóságát a kimagaslóan jó minőség, és különböző, autóspecifikusan kiállított engedélyek garantálják, amelyeket a Magyar hatóságok is elfogadnak.

További információk a márka hazai képviseleténél: www.oxiginwheels.hu