Ahogy az évek során megszokhattuk, a Tuning Show sosem szűkölködik a legmagasabb kategóriát képviselő sportautókkal. Nem lesz ez másképp idén sem: íme egy kis ízelítő a felhozatalból!

Ha sportautó, akkor Ferrari – az olasz paripából több különböző típus is megtekinthető lesz kint, közülük is kiemelten kettő a legújabb 458 Italiából! Egyikük egy komolyan átépített versenyautó, míg a másikat az prémium felni márka, a GMP Italy hazai importőre hozza a rendezvényre – természetesen nem akármilyen görgőkkel felszerelve!

Magánkézben lévő olasz nagyvasakból pedig lesz még bőven, többek közt F430 Cabrio, Lamborghini Gallardo Cabrio, sőt még egy Lamorghini Diablo is!


Német fronton, SLR, valamint SL Mercedesből sem csak egy, és nem is csak széria példány lesz kiállítva, továbbá persze ne feledjük a Nerpel Induvidual Performance & Design által bemutatásra váró BMW X6-osokat, valamint az idei nagyágyút, a világon mindössze két példányban létező, a 750LXI-re épülő Lumma CLR 750-est sem!


Ez pedig még nem minden: két igencsak felgyúrt Jaguar-ral készül a Show-ra a szintén felnikben utazó GB Wheels, de láthatunk kint Bentley Continental GT-t, valamint amerikai fronton vérbeli, patika állapotban lévő izomautókat is, köztük egy 69-es Camaro-t, valamint egy 1963-as Corvette Stingray-t!

Bemelegítésnek hirtelen ennyi, nézd meg őket Te is, a tuningcsodák mellett számos más sport- és luxusautóval körítve március 25-27 között a Hungexpón!