Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!


Az itthoni tuning berkekben talán kevésbé ismert ír ONYX csapata egy korábbi, általunk is bemutatott munkájához hasonlóan ismét a Bentley Continental GT-t szemelte ki magának. Koncepciójuk szerint, az új csomagot azoknak a gazdag ír üzletembereknek készítették, akik egy vérbeli angol autót szeretnének kevésbé angolnak érezni.

A GTO aerodinamikai csomag több ízléses változtatást is tartalmaz. Többek között Karbon betétekkel és koptatóval ellátott első lökhárító, LED-es nappali fény, új küszöbök és egy diffúzorral ellátott hátsó lökős emeli az összképet. Szintén a látványt hivatott javítani a kerékívek kiszélesítése, valamint egy ütős 22”-os felni garnitúra is.

Az ír tuner igen komoly teljesítmény tuninggal is kedveskedett. A Continental Gt gyári 550 lóerejét egészen 660 lőerőre tornázták fel a már jól bevált változtatásokkal.

További pénzköltés céljából még a belsőteret is megfűszerezték egy kis karbonnal és egyedi bőrrel. Azt, hogy ez az autó most mitől lett kevésbé angol arra a megfejtéseket komment formájában várjuk :D

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!