Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A méltán bálványozott BMW M-sorozat legfrissebb tagja, az 1-es M Coupe első példányai még éppen csak feltűntek az utcán, de máris volt, aki nem bírta kivárni tuningcégek csomagjait a típushoz. A legelső ismert átépített példány egy magánember nevéhez fűződik, természetesen az USA területéről.

A Clockwork Orange néven futó alkotás, több kozmetikai és technikai módosítást is tartalmaz, így karbon motorház- és csomagtér tetőt, rácsozást, az utastérben pedig szintén karbon üléstámlákat, valamint sportkormányt.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A futóművet a KW állítható szettjére cserélték, az emberes ültetést követően pedig nem sok hely marad a sárvédők, valamint a különleges kivitelű, 20 hüvelykes kovácsolt MORR Vs8.2 garnitúra között. A rést pedig a Bridgestone Re-11 abroncsaival töltötték ki.

Motorikus oldalon a Starck Performance nagyobb intercoolerét, valamint csövezését építették be, továbbá prototípus állapotban az ESS Tuning chiptuningja, valamint az Afe légbevezető rendszere is az autóba került.

Hogy mindez mennyit hozott a konyhára teljesítmény terén, arról egyelőre nincs adat, mindenesetre a 3.0 literes ikerturbós hathengeresben még bőven akadhat tartalék, a 335 lóerő / 450 Nm-es nyomaték felett is.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!