Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Veterán- és tuningautó kiállításnak adott otthont a nyíregyházi Bujtosi csarnok a március 15-ét megelőző hétvégén a Szemtől Szembe alapítvány és a Kelet Magyarország napilap szponzorálásában. A rendezvényt természetesen nekünk is látnunk kellett, kilátogatásunk napjának pedig a szombatot választottuk ki.

A kiállítást vendégül látó jókora csarnoknál már érkezésünkkor rögtön kézenfekvő volt, hogy az emberek nagy része a kiállított tuning csodák miatt érkezett a helyszínre. Már a sportkipufogóktól hangos parkolóban is jó néhány szépen megépített autót láthattunk, de a benti – egyébként nagyon igényesen kialakított - blokkban a nézőközönségtől eloszlása elég egyértelműen a tuning felé billentette el a mérleg nyelvét.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Néznivaló akadt is bőven: a főként kelet-magyarországi cégek (Devil Tuning, Design Tuning, S&H Autótuning, Auto Design Tuning) referenciáiból kipakolt autóállomány között a carStyling.hu TOP Car listáról is számos ismerős autó visszaköszönt. Kint volt ///M3 is a nagy fehérrel, Peti és a szürke Twingo, Cacho piros Alfa 155-öse és a jól ismert szürke ATD Honda Civic is. Ismét találkozhattunk az AutoNEON Hungary által gyönyörűen kivilágított OPTX terepjáróval, valamint az általuk importált krómfelni kínálat egy részével is.

Akinek mindez a látvány nem volt elég, megcsodálhatta - és hallgathatta – a felvonultatott Hifi installációkat, valamint megtekinthetett számos rally autót is. Mivel az „In Car Enterteintment” a legtöbb autó esetében saját akkumulátorról működött egész nap, alkalmanként nem lehetett hiányunk motorhangból (és természetesen túráztatásból) sem.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Összességében egy nagyon kellemes délutánt töltöttünk Nyíregyházán, jó volt találkozni néhányatokkal, ezen kívül megismerhettem testközelből Grécsy Xsaráját is, aminek történetéről hamarosan autó bemutatóink között is olvashattok majd.

További részletek a galériában… :)