Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A korábbi - nem túl meggyőző - próbálkozásokat követően, a Senner Tuning teljes körű csomaggal jelentkezett a legkisebb Audihoz, az A1-hez. A szolid, de mégis ütős megoldásokat tartalmazó pakett, impozáns utcai ragadozóvá változtatja a szuperminit – a maga nemében persze.

Első körben az A1 1.4 literes TFSI blokkját vették némi kúra alá, a gyárilag 122 LE / 200 Nm teljesítménnyel operáló, feltöltött motorból 165 lóerőt és 265 Nm nyomatékot hoztak ki, mindössze chip tuning, valamint sport kipufogórendszer segítségével.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Külcsín terén a legszembetűnőbb változást a 235/35-ös abroncsokkal szerelt, 19 colos Barracuda garnitúra jelenti, melyre a KW sport futóművével ültették rá a kasznit. A fehérben villantó görgőkhöz színben több elemet is hozzáigazítottak, így a tetőkeretet, valamint a tükröket is. Maga az autó a gyári barna metál színben pompázik, a jobb kontraszt kedvéért pedig a hűtőrácsot feketére fújták.

A leheletfinom légterelő szett szolid küszöböket, valamint első és hátsó toldatokat tartalmaz, utóbbit egy diffúzor, valamint két króm kipufogóvég hathatós támogatásával. Odabent ezalatt kétszínű bőrrel varrt kárpitozást, és sportüléseket találunk, továbbá designban passzoló szőnyegeket, és egy komolyabb fejegységet helyeztek el a cég szakemberei.

Sennerék a komplett átalakítást autóval együtt 36.590 Euróra tartják (kb 9.8 millió HUF), ebből csak maga a tuning értéke 14.300 Euró (3.8 millió HUF).

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!