Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A német tuning szcéna mélyebb bugyraiból érkezett közénk a Wetterauer Engineering GmbH, aki a Mini Countryman Cooper S-re, a kisautó első összkerék meghajtású modelljére vetette ki hálóját.

Az esztétikai átalakításban egy - színben abszolút remek (kezdőbetűk véletlenül sem összeolvasandók) - matt barna fólia indítja igen kellemetlenül a történetet, amely az egész autót jó alaposan beborítja. Néhol karbon beütések hoznak levegővételnyi szüneteket, bár a tetőn átvonuló sáv vonalai nagyon mesterkéltek és nem is igazán illenek oda. A fent említett barna színnel kínálták meg a felniket is, csak hogy passzoljon az összképhez. Ezzel a külső optika végére is értünk.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Belül rögtön 4 vérbeli sportülés fogad minket, karbon támlával és szépen bőrözött ülőfelületekkel. A napellenzők mögött kék LEDek segítik a zavartalan vezetést és egy meglehetősen esetlenül elhelyezett iPad is hatványozza a biztonságtechnikát.

A jobb vezethetőség érdekében H&R felfüggesztést szereltek az autó alá. Motorilag carbon airbox, kipufogórendszer és ECU átprogramozás segítségével, az 1,6-os turbós erőforrás 184 ló helyett 235-öt és 240 Nm helyett 355-öt ad le, ami dícséretes, de nem biztos, hogy feledtetni tudja a külsőn elvégzett ámokfutást.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!