Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Az olasz tuning berkek egyik legelismertebb cége, a Cadamuro Design legújabb nagy projectje a Seat Leonra épül, az új koncepciót pedig csak szerényen Seat Leon Evolucion-nak nevezték el. Több köztiszteletben álló itáliai tuningcéggel karöltve - az extrém sportosság és dinamizmus jegyében - egy mind esztétikailag, mind technikailag ütős optikai programot hoztak létre ehhez a közkedvelt típushoz.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Külcsín szempontjából egy agresszív átalakítással szembesülhetünk, ami mindeközben szem előtt tartja az autó használhatóságát is: nem láthatunk rajta földet karcoló légterelőket, lépcsőnyi küszöböket vagy hatalmas szárnyakat, helyettük egy letisztult, sportosan elegáns spoiler szettet passzintott rá a Cadamuro, amellyel hétköznapi használat során is még kényelmesen átdöccenhetünk a Tesco fekvőrendőrein. Az első lökhárítók szélén vágott extra légbeömlők szettben a szintén beömlőkkel ellátott küszöbökkel szépen keretbe foglalják a Mille Miglia extravagáns, ötküllős 16”-es felnijeit. Igaz, az autó alá férne egy számmal nagyobb garnitúra is, e mellett egy laza 4 centis ültetés sem volna utolsó, de mint tudjuk itt most nem erre megy ki a játék.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Az MG stílusát követve egy méretes tetőspoiler is felkerült a hátsó ablak fölé, ami a többi légterelőt elnézve talán egy kicsit már túlzás, viszont remekül passzol az agresszív hátsó lökhárító dupla kipufogócsöves kialakításához. A beltér kialakítása a világhírű OMP cég keze munkáját dícséri. A karosszéria színében pompázó sportülések mellett a váltógombra, és több más apró elemre is gondjuk volt a sportos megjelenés jegyében.

Egy új, letisztult oldaláról ismerhettük meg a Cadamuro designt ezzel a koncepcióval, mellyel leginkább azt a közönséget akarja magának megnyerni, amelyik több figyelmet szentel egy autó technikai oldalának, mint a kinézetének – ezzel a diszkrétebb, de mégis sportos imázst hirdető kittel valószínűleg sikerre is számíthat majd.