Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A texasi Hennessey Performance ismét egy több száz pacis fenevaddal öregbíti hírnevét. Az alapot ezúttal egy echte amerikai sporkombi, a Cadillac CTS-V jelenti, melyet egészen 707 lóerőig húztak fel.

A gyári adathoz képest kicsivel több mint 150 lóerős plusz,t komplett motorikus csomag mellékhatásaként sikerült előcsalogatni 6.2 literes, kompresszoros V8-asból. A módosítások lelkét nagyobb teljesítményű csiga, intercooler, valamint komolyabb légbevezető rendszer alkotják, mindehhez sport vezérműtengely, hengerfejpolír, kipufogó oldalon pedig egyedi, rozsdamentes acélból készült leömlők, középcső és hátsó dobok dukálnak.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Meggyőzően alakultak a teljesítmény-adatok is: a V700 Black Diamond Edition CTS-V 3.2 másodperc alatt éri el a 100 km/órás tempót, 10.9 másodperc alatt futja a negyed mérföldet, végsebessége pedig 339 km/óra.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A külcsín egy exkluzív háromrétegű sötét fényezést foglal magában, melyet gyémántszerű, fényes szemcsékkel dobtak fel. Mindezen túl, Satin Graphite 19 colos felnikben, valamint sárgára fényezett féknyergekben merül ki az optika, ez utóbbi alkatrészek pedig a Brembo-tól származnak. Az utastérben pedig egyedi prémium faberakás, valamint Recaro ülések jelentik az extrát.