Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A kaliforniai Vorsteiner két, általuk nemrégiben felhergelt fenevadnak állított emléket egy remekbeszabott fotósorozattal. A Los Angeles belvárosában készült képeken a BMW M3 Widebody GTRS3 speciálisan átalakított verziója, valamint a Porsche Panamera VPT látható.

Az M3-hoz készült aerodinamikai csomag már 2010-ben létezett, a Candy Cane-féle döbbenet azonban némileg tovább mutat rajta. Történik mindez nem csak az egyedi dekoráció, hanem a jelentéktelennek nem mondható 629 lóerős (!) teljesítmény miatt is. A gyári 420 pacit jelentősen meghaladó, brutális erőért elsősorban egy komolyan kihegyezett kompresszor-rendszer a felelős, melyet – számos egyéb upgrade mellett – a Vorsteiner Titanium kipufogórendszerével házasítottak össze.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A full karbon widebody szett maradt a korábban megálmodott verzió, ami újdonságot jelent, a Vorsteiner V-309-es, 20 hüvelykes, vörösre fújt küllős garnitúrája, melyet elől 285/25/20, hátul 325/25/20-as Michelin abroncsokkal szereltek fel. A megállásról a Brembo GTR „Big Brake” rendszere gondoskodik, futómű terén pedig a KW Variante 3-asaira esett a választás.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A másik sarokban helyet foglaló Panamera VPT már egy fokkal szerényebb: a mutatós karbon légterelő szetten túl, elől 22x10, hátul 22x11 colos, szintén V-309-es konkáv felnik foglalnak helyet, a Michelin abroncsaiba csomagolva. Technikai oldalon ültetett futómű, valamint a már említett Titanium sport kipufogórendszer jelenti az extrákat.

A galériában pedig rengeteg képre lehet nyálat csorgatni, mindkét típust illetően. Enjoy!

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!