Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

További infók, valamint néhány újabb kép látott napvilágot a Goodwoodban debütált Honda CR-Z Mugen RR koncepcióról.

Az autóra szerelt agresszív M-TEC spoilerszettet, a súlycsökkentés jegyében karbon motorháztető, ajtók, valamint csomagtérajtó egészíti ki. További, eddig nem ismert extrát a dupla kipufogórendszer, az állítható sportfutómű, valamint a négydugattyús tárcsákkal operáló fékrendszer személyében találunk.

Némi bepillantást már az utastérbe is engedtek: a kabin bőr/alcantara kárpittal behúzott sportüléseket és paneleket, karbon betéteket, valamint navigációt és adatgyűjtő szoftvert is felvonultató multimédiás egységet tartalmaz.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Korábban írtuk:

Még egy kis Goodwood: a Festival of Speed egy új Honda koncepció, a Mugen RR bemutatkozását is magával hozta a szigetországba. Az egyelőre egyetlen példányban létező tanulmány nem más, mint a típus versenycélokra kihegyezett verziója.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A lényeget jelentő teljesítmény tuningról egyelőre nincs pontos infó, amit egyelőre tudni lehet, hogy a koncepciót egy 1.5 literes, kompresszoros aggregát hajtja, mely az IMA hibrid rendszerrel együttesen 197 lóerőt és 245 Nm nyomatékot teljesít. Az állórajtos 100 km/órás sprint pedig durván 6.6 másodpercet vesz igénybe.

A sportosságot exkluzív aerodinamikai szett támasztja alá, mely új első és hátsó lökhárítókat, sárvédő elemeket, küszöböket, valamint egy meglehetésen érdekesen mutató hátsó szárnyat tartalmaz. Szintén a cél érdekében, a CRZ 18 hüvelykes versenyfelniket is kapott.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!