Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A német Wheelsandmore a Ferrari Californiához jelentett be egy komolyabb csomagot, California Dreamin’ – azaz kaliforniai álom – fantázianév alatt. Az alaphelyzetben is gyönyörű autón éppen csak annyit változtattak, amennyi feltétlenül szükséges volt.

A végeredmény azonban minden téren remekül sikerült. Az optikát – és némileg az aerodinamikai jellemzőket – diszkrét karbon kiegészítőkkel dobták fel, melyek a lökhárítókon és a küszöbökön találhatók. A kaszni néhány elemét lakk feketére fújták, továbbá sportos versenycsíkokat is kapott a vas, mindehhez pedig elől 9x21, hátul 12.5x21 hüvelykes, háromrészes fekete könnyűfém felniket kínálnak, a Hankook abroncsaiba csomagolva.

Némi elektronikai bűvészkedéssel, valamint egy saját fejlesztésű sport kipufogórendszerrel a teljesítményt is feljebb tornázták. A módosításoknak köszönhetően, a 4.3 literes V8-asra gyárilag jellemző 460 lóerő / 483 Nm párost 500 lóerőig, valamint 537 Nm-ig húzták fel. Bár a California hasmagassága eredendően sem túl nagy, a jobb kezelhetőség érdekében, speciális rugóstagokkal további 40 mm-t ültettek rajta.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!