Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Talán van, aki még emlékszik idén tavaszról a BMW 728, Shelby Mustang és Skyline R34 GT-R elemeiből összerakott csodára, Kuala Lumpurból. Mai versenyzőnk bizonyos szempontból hasonló trendet követ, azonban egy fokkal talán igényesebben, és nem három, hanem négy autó jellegzetes vonásaival!

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A Predator Xtreme névre keresztelt vörös valami, minden bizonnyal nem szuper sportautók szétvágásával készült, bár manapság már ki tudja. Az autó orra a Lamborghini Reventon és a Ferrari Enzo keverékének tűnik, az utastér a három üléssel echte McLaren F1, a hátsó traktus pedig – főleg a lámpákkal – az Infiniti G35-öt idézi.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A szétvágásról szóló fenti állítást erősen megkérdőjelezi, hogy a Predatort egy 6.2 literes, V12-es blokk hajtja, amit a Lamborghini Murcielago-ból adoptáltak, teljesítménye pedig 580 lóerő. Az autó ráadásul még híres is: a nálunk egyelőre nem igazán vetített, 2008-as Knight Rider újrakiadásban is szerepelt, ehhez mérten pedig az ára sem piskóta. Jelenlegi tulajdonosa 230.000 dollárra (44 millió HUF) tartja a jószágot, amiből azért már lehet egy rendes lambót is venni.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!