Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A BMW E92 M3 rendkívül jó tuning alap, és jól tudják ezt a tengerentúlon is. Két, avatatlan fülek számára itthon gyakorlatilag ismeretlen cég, az Active Autowerke és a Mac Auto Couture egy igen ütős párost mutatott be a típus alapjaira építkezve: egy kis ábrándozás, egyenesen Miamiból.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Az „Ithaca” zöld és a matt szürke „Reventon” árnyalatban pompázó ikrek kis eltéréssel ugyanazokat a módosításokat kapták. Motorilag az Autowerke Stage II kompresszor rendszerét, valamint a hozzá passzoló kipufogót szerelték fel, a végeredményül kapott 520 lóerő pedig szintén a házon belül készült rövid váltón keresztül jut a hátsó kerekekre.

Futómű terén a KW Clubsport és Variante3, állítható szettjei kerültek felszerelésre, a megállásról pedig a Stoptech fékrendszere gondoskodik. A felnik a „Reventon” esetén az ADV.1 Trakspec görgői, 20x9.5 és 20x11” méretben, a neonzöld gép pedig a D2Forged garnitúráját kapta.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Külsőleg mindkét BMW-re a Vorsteiner karbon kiegészítőit pakolták, kisebb-nagyobb változtatásokkal, odabent azonban van némi eltérés. A matt szürke verzió a Recaro ülésekkel, sportkormánnyal a versenypályásabb vonalat képviseli, míg testvére, a komplett, zöld cérnával varrt egyedi bőrözéssel ellátott utastérrel és a hifi installációval inkább a látványra megy rá. Mindezt cáfolni látszanak az ülések mögött helyet foglaló, szintén neonzöldre fényezett bukókeretek, mely mindkét autóban megtalálható.

Az Active Autowerke és a Mac Auto Couture minden részletre kiterjedő, profi fotósorozatot készített a két BMW-ről, mindehhez kellemes nyálcsorgatást kívánunk így estére.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!