Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A Brabus nemrégiben újabb csomagot jelentett be, mely a legutóbbi E- és S-osztályos modellekhez tartalmaz némi frissítést. A neves Mercedes tuner AMG stílusban kialakított optikát, valamint testre szabott utastéri módosításokat kínál.

Külsőleg mindkét modell - többféle kivitelben választható - első légterelőt, a diffúzoros hátsót, küszöböket, valamint jelzésértékű szárnyat kapott. Az aerodinamikai csomag minden egyes eleme szénszálas anyagokból készült, további extrákat kétféle végződéssel, és hangolható dobokkal rendelhető, rozsdamentes acél sport kipufogórendszer, valamint egy 20 colos, könnyűfém felni garnitúra jelenti, mely a Brabus egyedileg készített, Monoblock dizájnjaiból kerül ki.

Odabent személyre szabott bőr és Alcantara belsők közül válogathatunk, továbbá sportkormány, karbon, valamint fa burkolatok és betétek rendelhetők számos különböző szín és kivitel szerint.

Természetesen a motortuning sem maradhat el, amelyre a két típushoz már korábban elkészített többféle program jelenti az opciókat. Az 5,5 és 6,3 literes V8-as tuning skálája, a néhány tíz lóerőt jelentő klasszikus légszűrő-kipufogó-elektronika hármastól az egészen durva motorikus átépítésig terjed, a további infók megtalálhatók korábbi cikkeinkben is (link alább).

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!