Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A Hamann egy igazi luxusautó, a 2010-es BMW X6 M-es változatának egyedivé alakításával folytatta munkáinak sorát, fedőneve a hangzatos Hamann Tycoon Evo M lett. Wide body kit, nappali fény ledsor, hátul középen kivezetett 120mm-es kipufogóvégek, karbon motorháztető és számos egyéb karbon elem jellemzi a végeredményt.

A 23 colos felnik remekül mutatnak rajta és maga a design sem rossz, de az összkép, főleg elölről nézve nekem inkább már a „túl sok” kategóriát súrolja.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A motor nem okoz most sem csalódást, a 4.4 literes, ikerturbós erőforrás 670 lóerőt és 780 Nm-t produkál, ami 4.2 másodperces 100-ra gyorsulást tesz lehetővé és akár 300-al is száguldhat az ember fia. Ezek kordában tartására kerámia fékeket és erősített, narancssárga nyergeket szereltek fel.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Egy belsőt kevés dologgal lehet jobban elrontani, mint a világosbarna bőrrel, de akinek tetszik az itt remekül kiélheti magát, van belőle bőven, csakúgy mint az elmaradhatatlan karbon berakásokból. A tetőkárpitban lévő szétszórt ledvilágítás szerintem nem ebbe a kategóriába való.

Végezetül van egy kellemes videó, melyben egy teszt-vezetéshez kölcsönzött Hamann Tycoon Evo M-et tekinthetünk meg menet közben is.