Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A felső kategóriában utazó német Wheelsandmore legújabban a McLaren Mercedes SLR-t vette kezelésbe. A hangaztos, Edition 707-re keresztelt konverzió a névben szereplő mennyiségű lóerőt teljesít, néhány további extrával megspékelve.

A gyárilag 626 pacit, és 780 Nm-t teljesítő aggregát 81 plusz lóerőt, valamint 135 Nm nyomatékot kapott. Az 5.4 literes, kompresszoros V8-asból előcsalogatott, nem gyenge erőtöbblet komolyabb feltöltő, kipufogó tuning, valamint a vezérlés optimalizálásának eredménye. A cég közleménye szerint, az okosított SLR, a kúra után mindössze 3.5 másodperc alatt tudja le az állórajtos 100 km/órás sprintet.

A megszaladt teljesítmény úton tartása érdekében, a KW sport futóműve került az autó alá. Külső optika terén – ahogy az esetek többségében – a saját márkás felni garnitúra jelenti az egyetlen tuningot, ez esetben egy többrészes, elől 9.0x20, hátul 11.5x20 hüvelykes szett személyében. A kézzel gyártott görgőkre 255/30/20 és 305/25/20-as Dunlop Sportmaxx abroncsokat szereltek, design tekintetében pedig számos módon variálhatók. A képeken látható piros csík, valamint karbon mintázat csak egy a sok közül.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!