Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Új kezdeményezésként, a visontai Gokart-Land területén került megrendezésre a boombASStic csapatának első autós megmozdulása, mely Fast & Furious Party néven vonult be a köztudatba. A cél, a hasonló című filmekben látott életérzés felelevenítése volt, egy autókkal induló, partyba fulladó este keretei között.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A helyszínül szolgáló Brezova tanya, a maga ős öreg, itt-ott romos épületeivel, valamint a melléjük kialakított modern létesítményekkel ideális választásnak bizonyult az illegál feeling megteremtéséhez. Odaékeztünkkor már javában gyűlt a nép, az autóknak fenntartott udvarrészek egyikén tuning, a másikon versenyautók parkoltak, a levegőt pedig a hangulathoz passzoló Hip-Hop és R’n’B zene töltötte meg, 10,000 wattnyi hangerő hathatós támogatásával.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A naplementével együtt kezdetüket vették a programok is. A fő vonalat a drift képviselte, mely inkább bemutató, és élményautózás jelleggel folyt a vékony betonpályán, hazánk cirka kéttucatnyi tehetségével a volánok mögött. A terep még éppen alkalmas volt a keresztben autózásra, ugyanakkor a szűk ívek és az estére lehűlő aszfalt produkált érdekes dolgokat: volt azért kipörgés és füvön autózás is rendesen, persze látványnak ez sem volt utolsó.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A supermoto-quad show szintén látványos volt – bár ez az etap egy sajnálatos bukfenccel és csuklótöréssel indult – emellett volt versenygokart bemutató, gokart celeb futam, többek között Kótai Misivel a volán mögött, gokart drift és gumiégetés, valamint Streetfighter Show, a Demény testvérek jóvoltából. A hangulatot továbbá a DriftGP állomásairól jól ismert Zima mester speakerkedése fokozta.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Maga a tuning részleg gyorsan átfutható volt – a hely sem volt túl nagy – a 40 meghívott VIP autó mellett pedig még bőven lett volna jelentkező a benti placcokra. Minden bizonnyal azonban a szervezők sem számítottak ekkora érdeklődésre, a szebben megépített vasak egy részének már csak a hátsó, eldugottabb területen jutott hely, számos tuning gép pedig szimplán a kapukon kívül parkolt le – ennek kiküszöbölésére a jövőben biztosan figyelni kell majd a szervezés során.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A helyszínen felállított színpad, valamint DJ pult leginkább az autós programok végeztével kaphatott szerepet, 23:00-tól ugyanis kezdetét vette a party, Majka & Curtis, valamint számos DJ fellépésével. Az aláfestő zenét a buli kezdete előtt is eltalálták, a színpadon mindezt csak néha szakította meg a Gokartpálya tulajdonosának kissé egysíkú PR-je – na de ennyi belefért.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Ami viszont nagyon hiányzott, az efféle égisz alatt futó alkalmakkor különösen elvárható dögös hoszteszsereg volt: összesen öt STAFF kártyás lányt sikerült elvétve összeszámolni, ennél azért még a negyedik részben is többet láttunk ;)

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Az érdeklődés a rendezvényre mindenesetre óriási volt, valószínűsíthető, hogy fennállása során ennyi embert nem látott még egyszerre a Brezova Tanya. A több ezer fős tömegre viszonylag magas számú biztonsági személyzet is jutott, itt egyúttal megemlíteném, hogy viselkedés és modor szempontjából az egyik legpozitívabb csapat volt, akivel idén találkoztam.

Mindent összevetve, első szervezésként egy jól sikerült bulit hozott össze a boombASStic (nem keverendő a hasonló nevű tuningműhellyel), mely – a kisebb gyermekbetegségekből kinőve – teljesen bíztató képet mutat a jövőre nézve.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!