Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A leginkább rugóstagjairól közismert Eibach az Audi A1-eshez jelentkezett átalakításokkal. A német futómű guru nem is módosított sokkal többet, mint amihez ért, partnereivel közösen azonban egy pofás kis csomagot hoztak össze.

Némi optika, direktebb kezelhetőség és motortuning: ennyi bőven elég hozzá, hogy a legkisebb Audi még több örömöt okozzon gazdájának a mindennapok során. A B12 Pro-Kit néven futó csomag, mindenekelőtt a Bilstein állítható szettjét tartalmazza, mellyel akár 40 mm-el is megültethető a gép. A plusz teljesítményt a JH Motortuning vezérlés-optimalizálása, valamint a Remus sportkipufogója szolgáltatja, a gyári 122 helyett 157 lóerővel.

Külcsín terén a Borbet 8x18 colos XA könnyűfém garnitúrája került fel, a hátsó tengelyen 12 mm-es pogácsákkal, a további pluszt versenycsíkozás, valamint a dupla krómvégek biztosítják.

Mindez ugyan nem sok, de a hangsúly is leginkább a használhatóságon volt, mely szempontból teljesen jól sikerült a projekt autó - leszámítva persze a borzasztó photoshopos megoldásokat némelyik képen.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!