Újabb SEMA Show-ra készülő Lexus, és ismét egy ismert tengerentúli tuner: a VIP Auto Salon többek közt az IS 350C kabriót választotta alapul, a neves kiállításon történő idei bemutatkozásához.

A külcsínt egy csupa karbonból készült szett biztosítja, mely első és hátsó légterelőből, diffúzorból, küszöbökből, valamint szemöldökökből áll össze. További extraként a Seibon karbon motorháztetejét szerelték fel, a kaszni egyedi kaméleon fényezést, az üvegek pedig fóliát kaptak.

Az igazi csemegét azonban a motortérben találjuk, mégpedig egy Rotex kompresszor kit személyében, melynek köszönhetően a teljestmény egészen 386 lóerőig szaladt fel. Kipufogó oldalon a PTS komplett rendszere dolgozik, a vezérlést pedig az Apexi modulja segítségével írják felül. Hogy mindez optikailag is emészthető legyen, egy karbon motortakaró lemezt is gyártottak.

Az úton maradásról a Bilstein futóműve, valamint az F-Sport toronymerevítői és stabilizátorai gondoskodnak, felnik terén pedig szintén 19 colos könnyűfém garnitúrára esett a választás.

Odabent egyedi ülések, karbon váltógomb és sportosabb szőnyegek kaptak helyet, szintén az F-Sport jóvoltából.