Az Egyesült Kiráyságban őshonos Imperium Bentley Continental GT konverziójáról egy ízben már tettünk említést az oldalon. Az akkor virtuál tuning formájában létező tervek - némi módosulással - azóta már csomag formájában is rendelhetők.

Az új szett egy sokkal harmonikusabb elképzelésben realizálódott: a kézzel gyártott bodykit újraszabott első, és diffúzoros hátsó lökhárítókból, stílusos küszöbökből, valamint méhsejt mintázatú rácsozásokból áll össze. A végerdmény minden bizonnyal az egyik legemészthetőbb optikai pakettnek sikeredett a típushoz, mindezen túl, a gondosan kivitelezett PU-Rim, vagy karbon elemeket aerodinamikai szempontok szerint is tökéletesre hangolták.

Az Audentia névre keresztelt készlet erősen limitált, mindössze 50 darabos példányszámban érhető el a szerencsésebb GT tulajdonosok számár, ehhez mérten az ára sem alacsony: 28,685 Euro, azaz (jelenleg) 8.6 millió forint, átszámítva.

Ha pedig valakimár úgyis betolja a vasat az Imperiumhoz, számos egyéb finomságból is bevásárolhat: a cég komplett utastéri programmal rendelkezik, a kárpitokon, különböző díszítéseken és a sportpedálokon túl egészen a sportkormányig, továbbá technikailag is több opciót kínálnak: sport futómű és fékrendszer, kézzel gyártott sport kipufogórendszer, valamint némi chiptuning tartozik a repertoárba - minden bizonnyal szintén nem vékony pénztárcával rendelkezők számára.