A 2011-es SEMA show-ra a GM  a motorsportból és manapság a Nascarból ismert Ricky Carmichaelnek épített egy autót. A választás a Chevrolet Sonic modelljére esett.

Az autó tetejére Thule csomagtartót erősítettek, mely egy S-Works mountain bike és egy Hyperlite wakeboard tárolására alkalmas. A festés matt fekete lett, néhány zöld dekorral színesítve, köztük a tulajdonos aláírásával a 2 hátsó ajtón. 18 colos, szintén zöld peremű felnik kerültek a kocsi alá, valamint egy hátsó szárny és Z-spec hűtőrács kapott még helyet a kasztnin.

Az autó előrehaladásáért 1,4 literes, turbós motor felel, melyet 6 sebességes váltóval vezérelhetünk. Az ültetés és a nagyobb fékek sem maradtak el, valamint Borla kipufogó rendszer is tartozik még a csomaghoz.
Belül lapos aljú kormánykerék, alu váltógomb, időjárásálló lábszőnyeg elégíti ki Carmichael igényeit, melyet nagyfokú bőrözés egészít ki neonzöld varrásokkal tarkítva.

Habár az autó kimondottan Rickynek készült, a GM designfőnökének elmondása szerint bárki létrehozhatja saját tervezésű szabadidő Sonicját, ugyanis a modell elkészítéséhez használt elemek legnagyobb része gyárilag rendelkezésre áll.