Személyes kedvencem a SUV-ok között az Infiniti FX, hiszen a régi szériával messze megelőzte korát és még ma is megállja helyét a formaterv, habár a Range Rover Evoque erősen megingatta a trónján. A második széria már sajnos nem hozta azt a "hú, azt nézd!" érzést, de persze nem utasítanám vissza. Ezen próbált segíteni a Lorinser a legfrissebb fejlesztésével.

Az orosz piacra szánt body kit teljesen átszabott első spoilert kínál, beépített nappali fény lámpasorokkal és hatalmas beömlőkkel. Teljes elölnézetből nekem Zorró bajsza ugrott be róla, de tény, hogy sokkal sportosabb így az orr rész, mint gyári állapotban. A küszöb spoiler designja lassan minden második autóról visszaköszön, de a hátsó toldat a dupla kipufogóvégekkel egészen jól mutat az autón. A tetőspoilert nem eröltettem volna, hiszen gyárilag is van egy kis szárny a kocsin, így duplafedeles benyomást kelt a végeredmény. Egy középső összekötéssel egész Cosworth-os lenne a hatás.

A 22 colos felni garnitúra abszolút indokolt, rajtuk Cross Continental gumikat találunk. Árat egyelőre nem tettek közzé a kiegészítőkről, de annyi biztos, hogy az eredeti formán nem ront az összeállítás.