A Transformers filmeknek hála, ha valaki Bee Edition-ről hall, azt nagy valószínűséggel a Chevrolet Camaro "Bumble Bee" modelljével azonosítja. Van azonban egy másik méhes fantázianevű kocsi, ami nem más, mint a népszerű izomautó, a Dodge Charger "Super Bee" kiadása.

1968-ban a márka Coronet modelljével kezdődött a limitált széria menetelése, ami 1971-ben vándorolt át a Chargerre. Hosszú szünet után ismét elővették a 2006-os, 2007-es és 2008-as szériára, a Los Angeles Motor Show-n pedig bemutatkozott a 2012-es kiadás szuperméh változata.

A limitált széria kétféle külsővel készül, a hagyományörző sárga, fekete díszítésekkel és - sokak szerint érthetetlen módon - a Los Angeles Motor Show-n kiállított fekete, szürke díszítésekkel. A hűtőmaszk jobb alsó sarkában megjelenik a jellegzetes bukósisakos száguldó méhecske, az első kerékjáratok mögött az erőforrást jelölő "392 HEMI" embléma, hátul a szárny alatt pedig "Super Bee" és "Powered by SRT" felirat olvasható. Az alaptól eltérnek még az 5 küllős, 20 colos alufelnik, melyek mögött fekete Brembo féknyergek fékezik az autót 100-ról, 36 méteren belül 0-ra.

A belső térben az SRT8 kormány a csomag része, viszont a kormányváltó opcionális. Az ülések sárgával szegélyezett szürke csíkokkal kerülnek kiszállításra, Super Bee logóval. Az embléma a műszerfal anyósülés előtti részén is megtalálható.

A motoron nem módosítottak, a 6.4 literes (392 köbhüvelyk) HEMI V8 dübörög a motorháztető alatt, teljesítménye 470 lóerő, nyomatéka pedig 636 Nm. 100-ra gyorsulása 4 másodpercet vesz igénybe és maximális sebessége eléri a 280 km/órát.

A rendelések már jövő hónaptól leadhatóak a márkakereskedésekben, a kiszállításokat pedig 2012 első negyedében kezdik meg.