A tunerek körében továbbra is népszerű BMW X6 megkapta a következő csapást - mármint ami a külsejét illeti - ezúttal a német G-Powertől.

A G-Power X6 M Typhoon névre keresztelt csomag vadi új body kittel sokkolja a járókelőket. A megszokott, bődületes méretű beömlők mellett brutál szélesítések, beépített LED-es küszöbspoilerek és hátsó diffúzor jellemzi a pakkot. Erre még rátromfoltak pár extra spoilerrel: a tetőn kezdődik, majd a hátsó ablak fölött is elfért egy és a csomagtérajtón van az utolsó. Azt állítják, a leszorítóerő mellett 15%-al jobb hűtést biztosít a teljes kompozíció, na de milyen áron?

Van azonban egy napos oldala is a csomagnak, ez pedig a sötétben, a motorháztető alatt húzódik. A 4.4 literes ikerturbós motort 725 lóerősre hergelték fel, mely mellé 890 Nm nyomaték is jár. A 100-ra gyorsulás akár 4.2 másodperc alatt is teljesíthető, végsebessége pedig 300 km/óra, aminek elérése után garantáltan senkinek nem lesz ideje szemügyre venni a spoiler szettet.

A kerékjáratok hordónyi, Michelin gumikkal bevont, 23 colos felniket rejtenek nem sok sikerrel, a kasztni pedig 30 mm-el közelebb van a földhöz, mint gyári állapotban.