Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A német Rieger jövőre ünnepli alakulásának 25. évfordulóját. A cég eleinte egy emberből, Tony Riegerből és saját garázsából állt, közel 25 év alatt pedig egy világszerte ismert, 40 embert foglalkoztató üzemmé nőtte ki magát. Innen gördült ki most az Audi TT S-line-ra épült legújabb munkájuk.

Az autó teljes body kitet kapott, melynek elemei sima ABS, vagy egy speciális, karbonmintás (de nem karbon) kivitelben is rendelhetők. Az első spoiler méhkaptár alakú rácsozással és koptatóval lett gazdagabb, az új küszöbök pedig bőszen hirdetik a márkanevet is. Az oldalső elemek hátsó részén található dupla beömlő a hátsó spoileren folytatódik, optikailag azt a látszatot keltve, mintha annak a meghosszabbítása lenne - gyakorlatilag pedig akár a fékek hűtését elősegítő be- és kimlőnyílásokat is beleláthatjuk. Végre egy kis ötletesség.

Mindezen túl, hátsó szárny és tetőspoiler is kérhető, az összképet pedig 20 hüvelykes felni garnitúra dobja fel, peres gumiköpenybe csomagolva. A pontot az i-re végül a lambo ajtók teszik fel, a szintén zenész állítható futóműhöz hasonlóan, a KW Gmbh gondozásában.