Bármely üres teremből szemvillanás alatt diszkót készíthet a Pioneer GB, a 2012-es szezonra szánt demóautója. A neves szórakoztató-elektronika márka brit képviselete, a Mercedes-szel kooperálva, gyakorlatilag egy mobil DJ és hangosító rendszert hozott össze, egy Vito alapjaira építve.

A Project-X-nek elkeresztelt furgon hátuljába több, mint 30,000 Euro (9,5 millió HUF) értékű hangtechnikát szereltek, köztük két 15 hüvelykes SPL subot, négy 10 colos Champion Series mélynyomóval, valamint 2 db Pioneer CDJ-350 deck-kel és DJM-350 keverővel. Az installáció kiterjedésében is igen jelentős, és cirka 700 Kg-ot nyom.

A rendszer nem kevesebb, mint nyolc különálló erősítő támogatásában működik, melyeket négy akkumulátor, valamint 300 amperes áramforrás táplál fel energiával. A teljes kapacitás pedig egészen pontosan 30,050 Watt (!), a készítők szerint pedig hangerőben túltesz a hivatalosan is leghangosabb Forma1-es versenyautón, a Mercedes W02-n.

A Vito egyéb téren sem maradt változatlan. A 3.0 literes V6-os dízel erőforráshoz nem nyúltak, külsőleg viszont egyedi kék metálfényezés, sötétített üvegek, krómrács, kipufogó, valamint szolidabb spoilerszett került fel. A futómávet rugókkal ültették, felnik terén pedig egy kilencküllős Brabus könnyűfém garnitúra került fel, 20"-os méretben.

Odabent - természetesen a hangszórókon túl - Brabus sportkormány és váltógomb jelenti az extrákat.