A múlt hétvégi Tokyo Auto Salon keretei közt debütált a Subaru új, szigorúan hátsókerekes sportkupéja, a BRZ. A Prova pedig már egy átalakított verziót is vitt belőle a show-ra, Black Edition néven.

A japán Subaru tuner igencsak közel ülhet a tűzhöz, hogy egy meg sem jelent géphez máris ilyen opciókat tud felsorakoztatni. A gyár felkérésére készített Black Edition szett komplett spoilerszettet foglal magában - első toldattal, küszöbökkel, új difúzoros hátsó elemmel és szárnnyal - továbbá masszív 19 colos Enkei felnikkel is felszerelték.

A fényezés, a névhez hűen fekete, némi sportos, narancsos beütéssel az oldalsó csíkozás, valamint a felnik belseje és a féknyergek tekintetében.

Ha pedig már itt tartunk, technikai oldalon a BRZ nagy teljesítményű fékrendszert, sport kipufogórendszert, valamint ültetett futóművet kapott, odabent pedig Recaro ülések, valamint egy komolyabb hifi jelenti az extrát.

A Black Edition jó eséllyel egy példányban készült show-autó, a légterelő szett viszont minden bizonnyal rendelhető lesz a Provától.