Mindig van új a (felkelő) nap alatt, ebbe a fogalomkörbe pedig számunkra a Wurde  is beletartozik. Az aerodinamikai kitekben utazó japán tuning cég egy Porsche Panamera szettel robbant be a köztudatba.

Mindig érdekes, ha egy japán cég nyúl egy német autóhoz, pláne ha felsőbb kategóriás egyedről van szó. A - sokszor szentségtöréssel végződő - témában mesternek számító Wald International pozícióját bizonyára most sem ingatják meg, habár az ő Panamera átiratuk inkább "szódával elmegy" kategóriás lett.

A Wurde műve azonban nem sikerült rosszul: a kit új első lökhárítót, koptatót, küszöböket, hátulra pedig ajtópaneleket, diffúzort és egy szárnyat foglal magában. Következő lépcsőben pedig új motorháztetővel, valamint tetőspoilerrel is megdobják a négyüléses Porschét.

A demóautót emberesen meg is ültették, valamint 22-es krómkerekeket kapott, igen erősen valószínűsíthetően 295/25/22-es Pirelli abroncsokkal. Mindez nem tartozik a csomaghoz.

Az opcionális extrák közt viszont első karbon légterelő valamint lámpamaszkok szerepelnek, az utólagos kiegészítők pedig egyben csomagként, vagy külön-külön is megrendelhetők. Az árakról nincs infónk, így az életét japánban, Panamerával tengető Carstyling.hu fanok népes tábora kénytelen lesz saját maga utánajárni ;)