Még alig gurult le a gyártósorról az új B-osztályos Mercedes, a Brabus máris készen áll a kicsit többre vágyó tulajdonosok igényeinek kielégítésére.

Bár a Brabus ECO teljesítmény csomag még fejlesztés alatt áll, az optikai kiegészítők már készen vannak. A Mercedes gyári tunere egy szolíd külső-belső, illetve egy futómű tuninggal igyekezett feldobni az összhatást.

Új modellről lévén szó, a változtatások terén az egyszerű, de jól bevállt minimál vonalat alkalmazták. Egy-egy toldat került előre és hátra,  utóbbi esetén négy krómozott kipufogóvégződéssel megspékelve. Az ütősebb látvány mellett, a jobb úttartás érdekében egy 30mm-es ültetésű sportrugó szett is beszerelésre került. Utolsó símitásként pedig, egy akár 19”-os Monoblock felnigarnitúrával pózól az új Brabus alkotás. A bemutatkozó képeken a Brabus trükkösen az egyik oldalon az F, a másikon pedig a Q betűjellel ellátott Monoblock garnitúrát mutatja be, egy füst alatt.

A belső térben sem találkozhatunk kirívó változtatásokkal. Alumínium elemek és Brabus logóval ellátott plakett tükrözik a német tuner munkásságát.