Habár lassan a hetedik generáció van porondon, a korábbi R32-esek még mindig a tuningcégek kedvelt célpontjai közé tartoznak. Egyik legfrissebb csomagot az MR Car Design készítette, az ötöshöz.

A szintén német BTS-Racing-gel karöltve, egy igencsak izmos kék Golfot sikerült összerakniuk. A motorikus módosítások lelkét a 3.2 literes hathengeressel szimbiózisba hozott HGP turbókit jelenti, mellyel 459 lóerőt és 549 Nm nyomatékot hoztak ki a gyári 247/320-as párosból. A kellemes teljesítmény megerősített DSG váltón keresztül jut a kerekekre, az úton maradásról pedig a KW Clubsport futóműve, a H&R stabilizátorai, valamint a Stoptech fékei gondoskodnak.

A motor, a váltó és a felfüggesztés megerősítéséhez a Superpro szilentjeit vetették be, a gázok elvezetéséről pedig hangolható sport kipufogórendszer gondoskodik.

Odakint a fényezésen túl, az O.Z Ultraleggera HLT könnyűfém kerekei gondoskodnak az extrább megjelenésről, minden más megmaradt gyári állapotban - a meglepetéseket ebben az esetben a menet közben kóstolgatóknak tartogatják!