Már felsorolni is nehéz lenne az Tuning Show nemzetközi látnivalóit, a legnagyobb nevek mellett azonban nem mehetünk el szó nélkül: idén először mutatkozik be hazánkban a neves Audi és VW-konszern tuner, az MTM!

A rengeteg izmos Audiért és Volkswagenért felelős német tuningcég a kizárólagos hazai importőr, a Bauer Racing képviseletében érkezik a rendezvényre. Standjukra pedig nem akármilyen paripát hoznak, hanem egy igazán komoly darabot, az immáron 742 lóerős MTM RS6 Clubsportot!

Az 5.0 literes, V10-es biturbó blokkal szerelt sportszedán akár 351 km/órával is képes száguldani, nyomatékgörbéjének csúcsa pedig a 850-es határt kóstolgatja. 100 km/órára mindössze 3.6 másodperc alatt gyorsul, a 200-as határt pedig 11 másodperc alatt hagyja el a mutató, a rajttól számítva.

A versenyautósra vett designt odakint szolid koptató, valamint diffúzor egészíti ki, a biztonságos száguldásról pedig ültetett sport futómű, bukóketrec, karbon Recaro ülések, valamint hatpontos versenyövek gondoskodnak.

Ez pedig még nem minden: a Tuning Show keretei közt, három nap alatt épülő Carstyling.hu demóautó is az MTM chiptuningját kapja, amit a helyszínen le is mérünk majd!

Az 1998 óta aktívan a tuning és versenysport világában utazó Bauer Racing, az MTM-es opciók mellett a többi, általa forgalmazott márkát is kiállítja: Ross Racing Pistons kovácsolt dugattyúk, DTA fast motorvezérlők, Catcams vezérműtengelyek, Jenvey pillangószelepek, Bauerracing hajtókarok és főtengelyek találhatók majd meg a standjukon.

Ezzel pedig még koránt sincs vége a nemzetközi csemegéknek - figyeld híreinket továbbra is!