A luxuskategóriás tuningot képviselő Mansory nem akármilyen vassal állt elő. Alanyuk a Ferrari 458 Italia, melyhez teljes körű csomag készült.

A Monaco Edition névre keresztelt pakkot szigorúan limitált szériában, mindössze három példányban gyártják le. Első lépésben új optikai-aerodinamikai szett kerül az autóra, mely a gyárilag használt ultrakönnyű karbon elemekkel egyező minőségben készül. Elől szolid szoknya és koptató, légterelő lapok, valamint szellőző lamellák, oldalt extravagáns küszöbök, hátul pedig diffúzoros lökhárító kapott helyet. A csomag része továbbá az új motorháztető, a komplett szett pedig 60 Kg-al nyom kevesebbet a gyári elemeknél.

Az alaphelyzetben is igen alacsonyan futó kasznit, progresszív rugók segítségével ültették meg még 20 mm-el, felnik terén pedig a Mansory saját építésű, elől 9x20, hátul 11x21 colos, sportos könnyűfém garnitúrája került fel. Az abroncsok a Michelin PS2-esei, elől 245/35ZR20, hátul 305/30ZR21 méretben.

Nem maradtak változatlanul a teljesítmény-adatok sem: a sport kipufogó- és légszűrőrendszernek, valamint a vezérlés optimalizálásának köszönhetően, 590 lóerőt, és 560 Nm nyomatékot hoztak ki a gyári 562 paciból. A hatalmasnak nem mondható változtatások - a súlycsökkentéssel együtt - 2 tizedet javítottak a gyári 3.2 másodperces százas sprinten, a végsebességet pedig 330-ra növelték 325-ről.

Az utastéri design minden bizonnyal megosztja majd a véleményeket. A fő motívumokat - Moncaco színeiben - fehér alapon piros kárómintás minták alkotják, mely az egyedi bőrözésű üléseken, valamint az ajtókárpitokon is visszaköszön. Egyébként amit csak lehet, újrahúztak, piros cérnával varrt fekete bőrrel, makulátlan minőségben.