A tavalyi, nagy sikerrel zárult rendezvényt követően, május 19-én került sor a BoombASStic! csapatának második autós-driftes-partis estéjére, a visontai Gokart-Land területén.

A rendezvény fő irányvonalát ezúttal is a már jól bevált recept szerint rakták össze a szervezők: egy igazi, benzingőzbe és gumifüstbe fulladt este, melyet folyamatos zene, és bulihangulat kísér végig - akárcsak a Fast and the Furious filmekben láthattuk anno, mondjuk a harmadik epizódig.

A helyszín adott volt, a Brezova-tanya Gokart pályáját és környezetét az utolsó négyzetcentiméterig megtöltötték, de programokban is messze érezhető volt a fejlődés: BoombASStic! csapata gyakorlatilag egy kisebb zenei fesztivált varázsolt a helyszínre, két színpaddal, ismert fellépőkkel és gyakrolatilag non-stop műsorral.

Az autós irányvonalat elsősorban cirka 20 drift pilóta, és természetesen autóik biztosították, akik kisebb megszakításokkal, egész éjszaka húzták az íveket a gokartpálya vékony betonszalagján. A versenyzők mellé a látogatók is beülhettek a drift taxi keretei közt, a látványvilágot pedig éjjel tűzijáték, valamint tűzzsonglőrök dobták fel.

Ezúttal is volt gokart és Supermoto bemutató, továbbá látványos streetfighter és quad show is, melyet a Carstyling.hu Tuning Show-ról is ismert Demény Team prezentált.

A szervezők gondoltak az autóhifi és a tuning szerelmeseire is. A Pioneer-Humma országos bajnokságának idei első hivatalos fordulója, valamint egy kisebb tuning találkozó is a helyszínen bonyolódott. Kiállítók terén - rajtunk kívül - a lengéscsillapító specialista Kárászy, valamint a Gálffy Tuning pakolt ki standdal. Előbbi a diszkós környezetbe remekül passzoló installációjával, utóbbi pedig két dögös hostessével fokozta a vizuális örömöket.

Kint volt továbbá egy helyi autóhifis vállalkozás, a Saffner Autóhifi is, elsősorban az Alpine és a Pioneer színeiben.

Maga a hangulat remekül hozta azt, amit egy ilyen rendezvénytől elvárunk, mindebből pedig - a Hip-Hop Stage közvetlen szomszédságában - testközelben kaphattunk ízelítőt. Míg a színpadon dübörgött a koncert (többek közt Mr. Busta fellépésével), az előtte meghagyott két méter széles átjárón, a kvázi a fellépő és a közönség közt gördültek végig a pályára igyekvő versenyautók - tehát rendesen el volt találva a dolog.

Vicces volt az éjszakai standolás is, az idő múlásával mind nagyobb arányban érkező, már kicsit sem szomjas érdeklődőkkel, valamint néhány tényleg vállalhatatlan egyénnel - akárcsak mikor józanul csöppenünk egy diszkó közepére.

A látogatottság érezhetően túltett a tavalyi szinten is, amiből viszont mintha kevesebb lett volna, azt a magasabb kategóriása tuning autók számában találtuk - a kibővített parking placc ellenére, ezekből tavaly mintha több lett volna.

A buli még javában folyt hajnali 2 óra felé, mikor magunk mögött hagytuk a helyszínt. Kíváncsian várjuk, lehet-e még ezt is überelni, ugyanis már idén augusztusban érkezik a folytatás, a rendezvény harmadik felvonásával.

Infók coming soon ;)