Az 300 lóerős BMW 335i Coupe gyárilag jóval gyengébb, mint a 420 lovas M3-as Coupe, amit az Alpha-N Performance beavatkozások egész sorával küszöbölt ki. Itt azonban nem álltak meg, az autó külsejét is erősen átformálták.

A body kit természetesen karbonból készült, állítható első spoilert, szélesített kerékjáratokat, küszöböket, hátsó spoilert és állítható hátsó szárnyat foglal magába. Bár már a gyártósorról kigördülve is könnycseppeket csalogat a szépérzékkel rendelkezők szemébe, az új szettel kiegészítve veszettül agresszív és látványos lett a megjelenése.

Ezt egészíti ki a 19 colos felni garnitúra nagy teljesítményű MAC fékrendszerrel, valamint a KW futómű.

A beltérben Recaro sport ülésekkel találkozunk, de csak az első sorban, hátulról ugyanis minden ki van lakoltatva, súlytakarékossági szempontokból. A bukókeret és a sportkormány szintén a csomag része.

A motor erősítését nagyobb turbókkal, nagyobb coolerrel, sport kipufogó rendszerrel és átprogramozott elektronikával oldották meg, ami végül 450 lóerőt eredményezett. A megnövekedett erőhöz dugattyúkat és főtengelyt is cserélni kellett. Mindemellett nem elhanyagolható, hogy a fentebb említett súlycsökkentésnek és a karbon elemeknek köszönhetően az autó a gyárinál 250-el kevesebbet, mindössze 1,430 kg-ot nyom.