Ahogy már tapasztalhattuk, nem feltétlen ér jó véget, ha egy japán tuningcég kezd hozzá egy európai autóhoz. Hogy jelen esetben melyik verzió áll fent, döntsék el a BMW fanok, annyi viszont biztos, hogy a Rowen csapata nem mindennapi átalakítást végzett a Z4-esen.

Mindezt azonban láthatóan komolyan gondolják, hiszen a hangzatos név mögött nem egy zöldfülű csapat bújik meg, hanem a szigetországban méltán nagy hírnévre szert tett Tommy Kaira. Az eddig a japán belpiacra targetáló cég, az új brand név alatt már kifejezetten a többi földrész autóira fókuszál, az otthon már jól bejáratott, saját irányvonaluk szerint.

A White Wolf (Fehér Farkas) névre keresztelt csomag alapját egy drift stílusú, karbonból aerodinamikai szett alkotja, melyet elől ledes nappali fénnyel, hátul versenyautós diffúzorral spékeltek meg, a hatás kedvéért.

Bár a motorháztető alatt nem munkálkodtak, a négy, titánium végbe szétosztott kidörgő nagy teljesítményű rendszerre enged következtetni. A futóművet Bridgestone Potenza abroncsokba csomagolt, elől 8.5x19, hátul 9.5x19-es Prodrive felnikre ültették.

Végül, a belső optikát és sportosságot Sparco sportülései képviselik. A komplett csomag ára 756,000 Yen (kb 2.3 millió HUF).