A számunkra mindeddig ismeretlen Regula Tuning meglehetősen ütős átépítéssel robbant be a köztudatba. Egyelőre kérdéses, hogy remekül fotózott, vagy szerkesztett képekről van-e szó, de a mutatós végeredmény szempontjából ez teljesen lényegtelen.

A facebook-on már hetek óta céltalanul terjengő és lájkolódó főképhez további három beállítás is tartozik, melyek a német cég Grandioso névre keresztelt elképzelését takarják a szuper sportautó kupé, vagy nyitott változatához.

Optika terén nagy légbeömlőkkel tagolt, agresszív első lökhárító, hátul szintén új, diffúzorral és szellőzőkkel megbolondított elem, valamint egy szárny kapott helyet. Mindehhez a küszöbök is cserére értek, egy valamivel lejjebb húzott, extra ívvel megtoldott garnitúra formájában. További finomhangolásként a két hátsó lámpa közti takaróelem, valamint egy pár dupla kör alakú kipufogóvég került bevetésre.

A csomaghoz az Oxigin 14, fehér fénnyel díszített felnigarnitúráját ajánlják, 20 colos méretben, elől 235/30, hátul 295/25-ös abroncsokkal. A képeket elnézve azonban kérdéses, hogy valóban ez szerepel-e az autón, vagy a típusból szintén elérhető 22 colos verzió - jóllehet ez utóbbi már el sem férne alatta.  

Még egy lehetőség, hogy esetleg Photoshop segítségével "húztak" a marketingen - főleg az első kép tűnik szerkesztettnek - de bármi is az igazság, a kerekek irdatlan nagyot mutatnak ebben a kombinációban.

Végül, de nem utolsósorban laza ECU tuningot is kínálnak a géphez, mely 518-ról 552 lóerőre tornázza fel a teljesítményt. A német cég az árakat sem regulázta meg, az optikát és a motortuningot - ebben a kategóriában egyébként normálnak számító - 9.906 Euro (2,8 millió HUF) fejében kínálja, és ebben még a felnik nincsenek benne.