A texasi EVS Motors műhelyéből gördült ki ez a hófehér Nissan GT-R, melyről felnis partnerük, a nem kisebb névnek örvendő ADV.1 Wheels fotósának köszönhetően készült ez a fantasztikus sorozat.

A cél egyértelműen a mutatós, fegyver szürke Deep Standard Concave ADV5 garnitúra reklámja, melyet 21 colos méretben pakoltak a kocsi alá, 275/20/21-es Pirelli abroncsokkal szerelve.

Mindezen túl azonban, maga a demóautó sem piskóta. Az EVS hathatós ikerturbó kúrájának eredményeképp nem kevesebb, mint 1.335 lóerőt sajtoltak ki a hathengeres aggregátból. A rendszer komoly erősítést igényelt a blokkon belül, és a hajtáson is, így többek között kovácsolt dugattyúk, hajtókarok és főtengely, új vezérműtengelyek, átalakított váltó, valamint nagy teljesítményű kuplung tartozik a repertoárba.

Nem ez az EVS legizmosabb csomagja egyébként típushoz, 600-tól egészen 1.500 lóerőig vállalják a GT-R  motorikus átalakításait.

A demóautót továbbá egy full karbon légterelő szettel is felszerelték, amit a - szintén partner - Revozport szállított. A csomag első spoilert, küszöböket, valamint diffúzoros hátsó elemet tartalmaz, továbbá a motorháztető, és a teljesen egyedi, szárnnyal egybedolgozott csomagtértető is a cég terméke.

A többiről pedig beszéljenek a remekbe szabott képek, valamint az alábbi videók, melyek a dyno-tesztről, valamint egy kellemes belső optikai tuningról szólnak. Enjoy ;)