A minap a BG Tuning vadiúj főhadiszállásán jártunk Szegeden. A cég sokszínű kínálata és a folyamatosan növekvő raktárkészlete miatt a korábbi üzlet már szűkösnek bizonyult. 

Kiváncsi vagy hol tart most az autótuning? Nézz be a megújult tuningműhelybe, mely februártól az új helyen, a Szeged Plaza mélygarázsában várja minden kedves jelenlegi és leendő ügyfelét.

A BG Tuning szakemberei több éves tapasztalattal rendelkeznek külső-, belső optikától, HI-FI építéstől kezdve a legális szoftveres tuningon, fogyasztásoptimalizáláson át egészen a kárpitozásig, bőrözésig, karbonozásig és fóliázásig.

Az üzletben LED fényszórók, könnyűfém felnik, sportfutóművek, kipufogók széles választékát kínálják raktárról - raktáron nem lévő termékek beszerzését pedig rövid határidővel vállalják.

Az üzlettel szomszédos BG műhelyben pedig akár helyben be is szereltetheted  az újonnan megvásárolt tuning, vagy hifi terméket. A csapat egyébként komoly standdal, és igen erőteljesen készül az idei Autó, Motor és Tuning Show-ra is, ottjártunkkor éppen az egyik kiállítási darabon, egy Golf II-esen dolgoztak a fiúk.

Érdemes felkeresni és rendszeresen böngészni a több, mint húszezer terméket tartalmazó BG Tuning webshopot is, hiszen mindig újabb és újabb akciós árakat találhatsz.

Ráadásul Carstyling klubkártyával üzletünkben 5% kedvezményt kapsz a termékek árából (az akciós termékekre ez nem vonatkozik).

Bővebb információért hívd a 20/9-323-082-es számot, vagy keresd a BG Tuningot a facebookon, vagy honlapjukon: www.bgtuning.hu.