A Carstyling.hu Tuning Show immáron negyedik éve hagyományos programja az élő autóátépítés és tuningolás. A programhoz 2013-ban egy igen exkluzív járművet is választottunk alapul!

Az eddigi Volkswagen-hegemóniát követően idén egy 2012-es évjáratú, gyárilag 418 lóerős Ford Mustang GT-t szedünk darabjaira, mely teljesen átalakul a show három napja alatt, a látogatók szeme láttára!

Az "A" pavilonban felállított Autóépítő Arénában az Egyedi Mustang szorgos csapata dolgozik majd, és amit csak ennyi idő alatt lehet, kihoznak a szinte új izomautóból.

Külső módosítások

A Mustang komplett, teljesen egyedi bodykitet kap, mely első és hátsó lökhárító toldatokból, küszöbökből, oldalsó kopoltyúkból és hátsó szárnyból áll. Mindezen túl egyedi sárvédő-elemek, valamint morcosabb motorháztető kerül fel, a kaszni pedig stílusos GT díszfóliázást kap. Az ablakokra LLumar autóüveg fólia kerül felszerelésre, a külalakot pedig a GrafiWrap autóbevonó fóliák segítségével teszi egyedivé a Fanat-X csapata.

Kiegészítők

A gyári kerekeket 20 colos Giovanna Dalar krómfelnik váltják peres, nagy teljesítményű abroncsokkal szerelve, a menetmagasság pedig az Eibach állítható futóműve segítségével lesz alacsonyabb. Fénytechnika terén a Halo "Titanium Shiny Black" led projektoros lámpái kerülnek fel, vadabb tekintetet adva az autónak.

Teljesítmény és technika

A gyárilag is tekintélyes teljesítmény az elektronika finomhangolásával növekszik még tovább, a BAMA SF/X3 flash tunerének segítségével. A Mustang továbbá a Proex sport kipufogóját kapja, mely az extra lóerők mellett még komolyabb hangzásvilágot is garantál az 5 literes V8-as motornak.

Belső tuning és multimédia

Az utastér minőségi bőrborítást kap, beleértve az üléseket, könyöklőket és az oldalpaneleket is. A multimédiás örömökről a gyári rádiót váltó dupla-dines Clarion NX702E fejegység váltja, mely a Hertz erősítőit, hangszórószettjét és mélynyomóját vezérli. A multimédiás rendszer igényes beépítéséről, valamint az installációról a Grandvoice csapata gondoskodik, a berendezéseket pedig a márkák hivatalos importőre, a Hifi-Station ajánlotta fel.

A munkálatokat szokás szerint a Jonnesway professzionális szerszámaival végzik, az autó pedig vasárnap délután a nagyközönségnek is bemutatkozik a Carstyling.hu nagyszínpadán.

Kövesd végig Te is élőben, hogy mit hozunk ki a Mustang GT-ből három nap alatt március 22-24 között a Hungexpón, a szezonnyitó Autó, Motor és tuning Show-n! Ízelítőként pedig tekintsd meg az elmúlt három év autóépítéseit!

Autóépítés 2012: Volkswagen Passat

Autóépítés 2011: Volkswagen Golf VI

Autóépítés 2010: Volkswagen Golf V