Aki kint volt a tavalyi Carstyling.hu Tuning Show-n, bizonyára nem mehetett el szó nélkül az akkor első ízben érkező belga tunerek impozáns felhozatala mellett. A távoli országból idén még többen érkeznek!

A belga, és holland tunereket tömörítő VAG United az idei show-n nyolc autós különítménnyel mutatja be, mik is az átépítési trendek feléjük. A rendezvény kedvéért több, mint 1.500 km-t autózó csapat gépei jórészt a clean, cult, valamint OEM+ stílust képviselik, az odakint is nagy népszerűségnek örvendő letisztult, igényes vonalon.

Az Egyesült Királyságban szervezett Ultimate Dubs kiállítás után, a La Manche csatornán innen hazánkban mutatkozik be először a csapat vezetőjének új projektje, az air-ride futóművel  20 colos teli krómokra ültetett Audi A3-as.

Akár a katalógusból is kigördülhetett volna ez a Rieger-szettel szerelt új Volkswagen Scirocco, mely egyedi gyöngyház fehér fényezéssel, Bentley-mintára szabott utastérrel, valamint LSD ajtókkal kezdi az idei szezont. (A Rieger egyébként három vadonatúj külföldi demóautóval szintén a vendégünk lesz, de erről majd később)

És hogy ne csak a VW konszernt részesítsük előnyben, egy gyönyörű, letisztult szettel szerelt Ford Fiesta is debütál nálunk, patika utastérrel, a jelenleg is készülő új airride futóművel és számos egyedi módosítással.

A Vag United standja további öt igényes építéssel várja a magyar látogatókat, galériánkban pedig még egy autóról találtok kémfotókat.

Ez pedig még nem minden: az Autó, Motor és Tuning Show felhozatalában idén is 10 európai ország átépített tuningcsodáiban gyönyörködhetsz! Gyere, és nézd meg őket élőben március 22-24 között a Hungexpón, további előzetesekért pedig figyeld híreinket!