A tavalyi év egyik slágere a McLaren MP4-12C volt a szuper sportautó tuningok terén. A Vorsteiner idén februárban, az utolsók közt jelentett be csomagját a típushoz és mostanra készült el vele, de így is megér néhány ajtócsapkodást.

A korábban készített virtuál tuning tervek közül anno mindössze egyetlen ígéretes képet tettek közé, most végre láthatjuk a gépet teljes valójában. Túl sok újdonságot azonban így sem fedezhetünk fel: szolidabb, de ízlésesen sportos optikai szett készült a típushoz.

Az aero csomag újraszabott, részben karbon első elemet és toldatot, az oldalsó szellőzőkben karbon légterelő lapot tartalmaz, hátul pedig diffúzoros far és opcionálisan egy kis szárny került fel. A már korábban is látott - szintén karbon - küszöbük érdekessége, hogy nem egy elemből, hanem négy részből állnak, ezekből pedig kettő direktben az ajtóhoz csatlakozik, így együtt nyílik vele. A szett egyébként teljes egészében leszerelhető, ha valaki esetleg a gyári állapot visszaállítására törekszik.

Kerekek terén a Vorsteiner legújabb, VS-310-es felnigarnitúráját vetették be, antracit szürke vagy ezüst kivitelben, opcionálisan 20 vagy 21 colos méretben, nagy teljesítményű Michelin abroncsokkal szerelve. Ezekhez pedig már tudjuk a méreteket is: 245/25/20, és 325/30/21.

Képekből pedig most nincs hiány, a késztermék majdnem 80 db remek fotóval debütált. Végignézve őket, azért egy leheletnyi ültetés még elfért volna, nem?