Az elsősorban BMW tuningjairól közismert Hamann Motorsport előszeretettel veszi kezelésbe a Lamborghini típusait is, mint ezt a Murcielago ás Gallardo csomagjain is nyomon követhettük.

A Frankfurti Autószalonon az olasz márka zászlóshajójára, az épülő elképzelésüket mutatták be, Nervudo néven. Az elsősorban optikai megoldásokat tartalmazó pakett minden bizonnyal megosztja majd a nagyközönséget, mert habár botrányosan kirívó kiegészítések nem történtek légterelők szempontjából, ez a néhány darab is elég, hogy teljesen más arcot adjon a gyárilag remekül eltalált szuper sportautónak.

A karbon csomag kétrészes első spoilert és légterelő lapot, szépen újraszabott küszöböket és oldalsó beömlőket, valamint diffúzorral és szárnnyal ellátott hátsó traktust tartalmaz. Ami talán már kicsit sok, az a tetőn található - a motor hűtését segítő - beömlő, az átlátszó motortakaró panel, valamint az orr-részre vágott trapéz alakú szellőzők, melyek kissé már az űrhajós kinézet felé viszik el a koncepciót.

Felnik terén hátul 13.0 x 21, elől 9.0 x 20 colos saját gyártmányú Hamann Professional görgők kerültek fel, narancs díszítéssel és peres Pirelli abroncsokkal - szintén elővetítve a kérdést, hogy biztos jobban mutat-e ez így, mint a gyári garnitúra.

A technikai oldalt chiptuning és opcionálisan sport kipufogó képviseli, teljesítmény terén 60 lóerőt és 46 Nm extra nyomatékot kihozva a 700 lóerős V12-esből.

Az utasteret a Hamann-tól megszokott igényességgel ruházták fel, narancssárga cérnával varrt fekete bőrkárpitok, sportkormány és karbon kiegészítők bevetésével.