Nagyon közeleg már az éves nagyszabású Golf Találkozó időpontja a Hungaroringen, mely olyan izgalmas események mellett, mint az új GTi és Variant bemutatkozása, vagy a VW Castrol Cup verseny egy ismerős programnak is otthont ad.

Ahogyan 2010 óta minden évben a Tuning Show-n, vagy a tavalyi Golf-találkozón most is sor kerül élő autóépítésre, melynek főszereplője ezúttal egy Volkswagen Golf V-ös. A teljesen gyári állapotú gép a rendezvény nyitvatartási ideje alatt, az AMTS boxában építik át, amennyire ilyen rövid idő alatt csak lehetséges.

Külsőleg az SRS Tec első lökhárítója és küszöbei kerülnek fel, hátul pedig a Rieger stílusban passzoló szoknyájára esett a választás. Az optikát 8.5 x 19-es könnyűfém garnitúra dobja fel, melyet a Continental csúcskategóriás abroncsaival szerelnek 225/35/19-es méretben, a hazai forgalmazótól.

További kiegészítésként elől és hátul is a JOM tuninglámpái kerülnek felszerelésre, melyeket itthon a BG Tuningnál szerezhetsz be.

A technikai oldalt szintén a BG Tuningnál megvásárolható állítható Supersport gewinde, motorilag pedig chiptuning képviseli. Mindezeken túl, odabentre 8 hüvelykes multimédiás CMP fejegység, valamint két fejtámlamonitor kerül beszerelésre a CMP Multimédiától. A CMP csapata fizikálisan sajnos nem tud részt venni a rendezvényen, hiszen éppen Frankfurtban gyűjtik be a legújabb modellekhez készülő multimédiás fejlesztéseket, melyekről majd mi is beszámolunk. A szakszerű beszerelést pedig a Grandvoice Audio szakembere végzi.

Kövesd végig Te is végig élőben a Golf épülését hazánk legnagyobb Golf Találkozóján, szeptember 21-én szombaton a Hungaroringen!

Infók: www.golftalálkozo.hu

Az autóépítési projektben nyújtott nélkülözhetetlen segítségért pedig nagy köszönet illeti Gengeliczky János barátunkat. zsír