Immáron harmadik hete, hogy javában zajlik a Halálos Iramban hetedik részének forgatása, ezúttal Atlantában. A lelkes fanok természetesen a helyszínen vannak és számos kémvideó szivárgott ki tőlük, de közvetlenül a sztároktól is!

Ahogy korábbi cikkünkben megírtuk, az új epizód ismét zömében az első rész helyszínén, Los Angelesben folytatódik, így kissé meglepő, hogy egyelőre a keleti parton folynak az események. Hozzá kell tenni, hasonló trükk előfordul más filmekben is, mondjuk mikor Moszkvai jelenetet forgatnak Budapesten.

A szereplők közt viszontláthatjuk Lucas Black-et a Tokyo Drift-ből, valamint idősebb veteránok személyében feltűnik Kurt Russel és Dijmon Hounsou, akik leginkább a 1994-es csillagkapuból lehetnek ismerősek. További újdonság azóta, hogy a harcművészből lett kaszkadőr és színész, Tony Jaa is leszerződött a filmre.

A sztori általunk sejtett, lehetséges forgatókönyvét pedig itt olvashatjátok.

A forgatásról tucatnyit válogattunk a netszerte fellelhető érdekesebb kémvideókból, több helyszín és a forgatáshoz használt autó is jól kivehető belőlük. Messzemenő következtetéseket mindebből még nem lehet levonni, de remélhetőleg legalább részben hozzák majd azt a hangulatot, amiért a legelső F&F mozit annyira szerettük.

A film 2014. július 11-én kerül majd mozikba.

Körkép az egyik helyszínről, akció előtt

Tyrese Gibson videója a színfalak mögül

Autós jelenet. Los Angeles

Autós jelenet, Los Angeles #2

Autós jelenet, Los Angeles #3

L.A, itt jól látszanak az autók

Felkészülés a parkolóházas jelenetre

Kurt Russel, Tyrese Gibson és Paul Walker a videón

Paul Walker születésnapja a színfalak mögött

Forgatás a szerpentínen - vedd csak le azt a goPro-t onnan!

Így repülnek majd az autók a filmben

Fotók a forgatásról egy videóba szedve - rengeteg autóval

Fotók és videók a forgatásról, a végén egy jó nagy repüléssel